Prachtige labradorpups van Mountain Oak’s Cheerful Chayenne X Moonbeam v.d. Budiliumhof.

Op 20 maart 2019 is Chayenne de trotse moeder geworden van negen prachtige pups. De nest bestaat uit 1 bruin reutje, 3 zwarte reutjes, 1 bruin teefje, en 4 zwarte teefjes. Deze combinatie van ouders hebben we al eerder gedaan, en is nu herhaald omdat we erg tevreden zijn over het resultaat, en waarbij een nakomeling tijdens de clubmatch de titel “Best of Breed” heeft behaald.
Dit nest is gefokt volgens het fokbeleid van de rasvereniging NLV, waarbij de ouders gescreend zijn qua gezondheid op o.a. heupdysplasie [HD], elleboogdysplasie [ED], en gesteldheid van de ogen. De pups verlaten het nest met een stamboom en DNA profiel van de raad van Beheer, Een Europees dierenpaspoort, tevens zijn de pups voorzien van een chip van de raad van beheer, en zijn ze ge├źnt en meerdere malen ontwormt. Wij maken gebruik van de koopovereenkomst van de NLV, zie https://www.nlv.nu/fokkenenpups/bestanden/formulieren/koopovereenkomst_nlv_2014_definitief_hobbymatig_07-09-2015.pdf.pdf

Wanneer u interesse heeft in een pup uit dit nest kunt u contact opnemen met:
J-W van het Hof, T. 0620432152, E. jwvanhethof@kpnmail.nl

Ik nodig u graag uit om eens kennis te maken en de pups en moeder te bewonderen. tijdens het bezoek geef ik informatie over de gezondheidsverklaringen van de ouders e.d.